צור עמנו קשר 
  • השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה

פנייתך נקלטה ותטופל בהקדם.

תודה שפנית אלינו.

ajax loader

הסוד הוא בגבינה...

גבינת הריקוטה מעולה לאפייה ומצוינת בספיחת טעמים, לכן השרנו את גבינת הריקוטה בשמן זית מזן פיקואל המאופיין  בטעמי שקד ופרי הדר

למשך 6 שעות , השריית הגבינה העניקה שמנוניות ולחות וטעם משובח לצד עגבניות טריות מומלחות במלח ים אפור.

 

ריקוטה המחלבה בית יצחק- 571355

 

קרוסטיני ריקוטה על סלסת עגבניות וזעתר טרי