23 בדצמ׳ 2015
בישלנו את בשר הפידלוט העשיר בטעמים עד רכות, הרוטב הוכן מקרם קוקוס וקארי ירוק, הוספנו קישואים טריים, עלי כוסברה
וליים מחצי לימון, הוספנו את קוביות הבקר לרוטב ובשלנו ל15 דקות נוספות, מומלץ להגיש עם אטריות מאודות.
פילה מדומה פידלוט מס' 6- 656533

-
חלב
- פיצה גסטרונום – פסטו רוקט ו...
- פיצה עם קרם סלק, קייל חלוט ...
- עמק במשרה יינות אדומים מתוקים
- קרוסטיני ריקוטה על סלסת עגב...
- כדורי לאבנה על צ'אטני עגבני...
- "בוקר פועלים" – סרדינים כבו...
- קסטן מרודד במילוי מסקרפונה ...
- סלט עלי סלנובה , סלקים צלוי...
- שומר אפוי ביין לבן וטרגון ע...
- רביולי פריך אפוי במילוי גבי...
- דגים
- בשרי
- פרווה
-
צמחוני
- קינואה אדומה עם פולי סויה ק...
- פיצה גסטרונום – פסטו רוקט ו...
- פיצה עם קרם סלק, קייל חלוט ...
- עמק במשרה יינות אדומים מתוקים
- קרוסטיני ריקוטה על סלסת עגב...
- כדורי לאבנה על צ'אטני עגבני...
- קסטן מרודד במילוי מסקרפונה ...
- סלט עלי סלנובה , סלקים צלוי...
- שומר אפוי ביין לבן וטרגון ע...
- רביולי פריך אפוי במילוי גבי...
- טבעוני
-
ללא גלוטן