צור עמנו קשר 
  • השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה

פנייתך נקלטה ותטופל בהקדם.

תודה שפנית אלינו.

ajax loader

עלינו

''תנובה שף", חטיבת המכירות לשוק המקצועי של קבוצת תנובה, הוקמה בשנת 2001  וזאת על מנת לספק מענה כולל לצרכיו של השוק המקצועי.

אנו גאים שאנו מובילים את השוק המקצועי, באמצעות התאמה מתמדת של כלים ופתרונות קולינריים ועסקיים מתקדמים, המתאימים לדרישותיהם וצרכיהם הייחודיים של כלל לקוחותינו.

אנו מציעים את מגוון המוצרים הרחב ביותר ואת מיטב תוצרת קבוצת תנובה, כמו גם מבחר של פתרונות ומוצרים נוספים המיוצרים במפעלים וחברות חיצוניות.

היתרונות הבולטים שלנו ב"תנובה שף" הם הניסיון, הידע והמומחיות הרבים העומדים לרשותנו בכל הנוגע לניהול עסקי המזון, אשר "גורמים לאוכל שלכם לעבוד טוב יותר".

אנו עושים זאת באמצעות אספקת מוצרים באיכות גבוהה, זמני אספקה מדויקים לאלפי עסקים בתעשייה וצוות רחב ומסור של בעלי תפקידים הרואים לנגד עיניהם

את צמיחתכם והצלחתכם בכל נקודת זמן.

הייחודיות שלנו באה לידי ביטוי במבנה הנחלק לשלושה ערוצים:

א.       אירוח

ב.       מסעדנות

ג.        הסעדה

מבנה זה, מאפשר לנו להיות מוכוונים וקשובים לצרכי לקוחותינו, כך שבכל רגע נתון נוכל להבין טוב יותר את הסביבה העסקית בה הם פועלים

וזאת על מנת שנוכל לספק להם את המענה הטוב ביותר לצרכיהם ולדרישות הייחודיות של השוק שלהם.

 

מרכז שירות ומכירות

כחברה עסקית, קבוצת תנובה נבחנת לא רק באיכות מוצריה אלא גם ביכולתה המקצועית לשרת את לקוחותיה ולקיים עמם ערוץ תקשורת אישי, נגיש, פתוח וזמין

הנותן להם פתרונות מיידיים.

כחלק ממדיניות זו, עומד לרשותכם, לקוחות "תנובה שף", מוקד שירות ומכירה טלפוני, אשר נותן לכם מענה כולל ומקיף.

מוקד השירות והמכירה של "תנובה שף" מונה כ-75 עובדים המחולקים לשלושה צוותי מכירה לפי ערוצים (הסעדה, אירוח ומסעדנות) וכן צוות שירות לקוחות.

נציגי המכירות עוברים הכשרה ייעודית ומהווים מומחי תוכן בתחומם.

הכל בשיחה אחת

מוקד השירות והמכירות הייחודי והמקצועי, מאפשר לכם לבצע בשיחה אחת הזמנה למגוון רחב של מוצרים.

צוות השירות שלנו עומד לרשותכם וישמח לסייע לכם בכל פנייה, בקשה או תלונה.

למעשה, 90% מצרכי השף המקצועי יכולים לקבל מענה על ידי "תנובה שף" בשיחת טלפון בודדת.

איש הקשר שלכם

על מנת לספק את השירות הטוב ביותר אשר נשען על היכרות ויחס אישיים, כל לקוח זוכה לאיש קשר קבוע.

כך נבנית מערכת יחסים ארוכת טווח במסגרתה היועץ לומד להכיר אתכם ואת העסק שלכם על כל צרכיו הייחודיים

וזאת על מנת לספק לכם מענה ייחודי המותאם בדיוק לכם. 

 

המוקד עומד לרשותכם בכל ימות השבוע, ופועל בימי א-ה מ 8:00-20:00 וביום ו' וערבי חג עד 12:00 בצהריים.

 

השפים שלנו

נבחרת השפים

  • קוקי אבוטבול

    קוקי אבוטבול

    שף ערוץ אירוח

    אנחנו חייבים להיות הכי מקצועיים, מעודכנים, יצירתיים וקשובים. זה אתגר עצום, אבל גם הסיפוק הגדול ביותר בעבודה שלנו.

    אל עולם הבישול הגעתי די במקרה, ברגע שנחשפתי לסביבת האש במטבח הרגשתי בבית.

    ביליתי כמה שנים בניהול פלור (מחוץ למטבח) ומידי פעם הייתי נכנס ומבשל ביחד עם הטבחים.

    עם הזמן עברתי לבשל במטבח באופן קבוע ובישלתי במסעדות כגון קאבלייר, תפוח זהב, אוקיינוס, ברונו, לחם ארז ומנטה ריי בחברות קייטרינג ובאולמות האירועים :פריים גן אורנים , קסאנדו, פרי הארץ ושולץ.

     החלטתי לדבוק במקצוע הזה כיוון שהוא נתן לי חופש לבטא את עצמי ולהגשים יכולות שעד אז לא הייתי בטוח שבכלל טמונות בי.

    הניסיון הרב במטבחים רבים ושונים והחשיפה למגוון רב של טכניקות ואפשרויות בישול אפשרו לי להרכיב לעצמי ארגז כלים מיוחד שממנו אני תמיד יכול להוציא את הכלי המתאים למשימה על מנת להצליח בה.

     ל''תנובה שף'' הגעתי לפני כ- 3 שנים לתפקיד שף בערוץ האירוח.

    כל פרויקט חדש של ''תנובה שף'' וכל מוצר חדש הם תוצאה של אינטראקציה מתמשכת עם הלקוחות והבנה עמוקה של הצרכים שלהם. הכיף הגדול בתפקיד שלי הוא ההזדמנות לחדש ,לרגש וכמובן להצליח ביחד עם הלקוחות שלנו.

     

    אנחנו חייבים להיות הכי מקצועיים, מעודכנים, יצירתיים וקשובים. זה אתגר עצום, אבל גם הסיפוק הגדול ביותר בעבודה שלנו.

     

  • מאיר עזר

    מאיר עזר

    מנהל אגף פיתוח מקצועי ושף ראשי

    אני מאמין ומכבד את חומרי הגלם בהם אני משתמש , מתבל בצורה המעצימה ושומרת את טעמם המקורי, תוך תשומת לב לאסתטיקה ולהגשה. המנות אותן אני יוצר נעשות בתשוקה ומתוך כוונה לרגש ולהפתיע .

    כבר בילדותי ובמיוחד בארוחות המשפחתיות נחשפתי וספגתי ריחות,צבעים וטעמים שנשארו וליוו אותי גם בשנות בגרותי.

    תחילת דרכי הייתה לפני עשרים שנה בלימודי טבחות ברשת מלונות "דן". את ההתמחות עברתי ב"דן אילת". 

    ככל שרכשתי ידע מקצועי- כך התגבר אצלי הרעב ליצור, ללמוד ולהתפתח עוד ועוד.

    עולם המסעדות תמיד משך וריתק אותי, כך שגם במסגרת עבודתי בתוך המלון- התפתחתי בכיוון זה.

    במהלך השנים עברתי לירושלים ועבדתי במלון "המלך דוד" בתפקיד סגן שף בכיר. במשך שלוש שנים הייתה לי הזכות לבשל לנשיאים ולראשי מדינות בולטים ומשפיעים, דבר שהגביר את הרצון שלי לשאוף למצוינות, להפתיע בכל פעם מחדש ולהגיש את המנה המושלמת.

    התפקיד הבא היווה עבורי קידום משמעותי. הפכתי להיות שף תפעולי של מלון "דן אילת", תפקיד אותו מילאתי באהבה למעלה משבע שנים. תפקיד זה הצריך כישורי ניהול והובלת צוות של כשבעים טבחים, לצד פיתוח קולינרי יצירתי ומרגש של מטבחי המלון השונים.

    לפני כחמש שנים הגעתי ל"תנובה שף" ובמהלך שלוש השנים האחרונות אני מוביל ומרכז את הפעילות הקולינרית של "אגף פיתוח מקצועי".

    במסגרת פעילות האגף אנחנו עובדים יחד עם הלקוחות על מנת ליצור מנות חכמות ומרגשות, לבנות  קונספטים ולפתח מוצרים פונקציונליים בדגש על חדשנות וטכניקות בישול מתקדמות ושליטה בעלויות המזון.

     

    אני מאמין ומכבד את חומרי הגלם בהם אני משתמש , מתבל בצורה המעצימה ושומרת את טעמם המקורי, תוך תשומת לב לאסתטיקה  ולהגשה המנות אותן אני יוצר נעשות בתשוקה ומתוך כוונה לרגש ולהפתיע .

  • אלון ארליך

    אלון ארליך

    שף ערוץ הסעדה

    אני מאמין שבכל מקום שבו מגישים אוכל חייבים להעניק לסועדים חוויה וטעם ייחודיים שיחרטו בזכרונם, ניתן להגשים זאת כאשר מבשלים עם כוונה ונשמה.

    כילד גיליתי את האהבה למטבח כשהתפתח בי הרצון לבשל למשפחתי ולעזור לאמי שהגיעה באמצע היום להפסקת הצהריים מעבודתה.

     לאחר השירות הצבאי ולאחר שצברתי ניסיון בבישול במטבח בקיבוץ "שומריה", יצאת ללימודי טבחות בתדמור. לאחר סיום הלימודים התחלתי לעבוד בקייטרינג "זר מעדנים" כטבח, משם חזרתי לקיבוץ שומריה כשף המטבח וכמנהל ענף המזון.

    בזכות הניסיון הרב שצברתי במטבחים קיבוציים, הגעתי לקיבוץ חצרים על מנת ללמד, לחנוך ולהעשיר את השף וצוות המטבח. בסיום הפרויקט מוניתי לשף ראשי של הקיבוץ. במהלך תקופה זו יצאתי להשתלמויות רבות בתחום הניהול, הקצבות, פיתוח וניהול מחלבות ביתיות.

     בסיום תקופה מאתגרת ומעשירה מבחינה אישית ומקצועית, הגעתי ל''תנובה שף'' והייתי חלק מצוות ההקמה של החטיבה . כיום אני מכהן כשף ערוץ ההסעדה בחטיבה

    בשנה האחרונה אני מוביל קו קולינרי בו המשלב בין מרקמים, אסתטיקה טעמים חדשים אותם למדתי במהלך סיורים קולינריים ולימודים בעולם.

     

    אני מאמין שבכל מקום שבו מגישים אוכל חייבים להעניק לסועדים חוויה וטעם ייחודיים שיחרטו בזכרונם , ניתן להגשים זאת כאשר מבשלים עם כוונה ונשמה.

     

  • ניב כהן

    ניב כהן

    שף ערוץ מסעדנות

    הכל מתחיל בבחירה של חומרי גלם הטריים ביותר והאיכותיים ביותר, אחר כך מוצאים את השילוב המושלם ביניהם 

    ויוצאת ארוחה מופלאה.

     

    את האהבה למטבח ובישול רכשתי  בטיול הגדול למרכז אמריקה שם נחשפתי לעולם חדש של אוכל, גיליתי חומרי גלם מקומיים ותרבות אוכל שונה ממה שהכרתי. הריגוש הגיע  בעיקר מדוכני האוכל שברחוב.

    כשחזרתי מהטיול ידעתי שאני רוצה להפוך את האהבה למקצוע והצטרפתי לקייטרינג פוד ארט.

    לאחר שלוש שנים מרתקות, יצאתי לסטאז' במסעדת Lameloise בעלת שלושה כוכבי מישלן , שם נחשפתי לרזי המטבח הצרפתי הקלאסי.

     לאחר שהובלתי את המטבח במסעדת "מיט-בר", החלטתי שאני רוצה לחוות ולנסות תרבויות אוכל מעבר לים.

    עברתי לאוסטרליה, שם למדתי את רזי המקצוע ב- William Angliss Institute, במקביל ללימודים עבדתי כשף במסעדה איטלקית שם התחברתי למטבח האיטלקי המסורתי והמשפחתי.

    כשחזרתי לארץ התחלתי לעסוק בייעוץ קולינארי למסעדות ובתי קפה וכך הגיע החיבור עם תנובה שף בתפקיד שף ערוץ אירוח. ערוץ זה כולל מסעדות, בתי קפה, פיצריות וקונדיטוריות. התפקיד מאוד מאתגר, בעיקר בתחום של פיתוח מוצרים חדשים, שם אנו נדרשים לייצר פתרונות מותאמים מתוך הבנה של האתגרים בהם פועלים לקוחותינו.

    הכל מתחיל בבחירה של חומרי גלם הטריים ביותר והאיכותיים ביותר, אחר כך מוצאים את השילוב המושלם ביניהם ויוצאת ארוחה מופלאה.